Dierschilderijen en mensportretten

Mijn naam is Leo Beentjes, woonachtig in Zwaag en ik ben geboren in 1964. Sinds 2002 teken en schilder ik met name dieren- en vogels. Daarbij gebruik ik aquarelverf, pastelkrijt, olieverf en acrylverf. Momenteel volg ik een cursus bij veeschilder Ruud Spil, die zijn atelier heeft aan de Muntstraat te Hoorn. Verder ben ik aangesloten bij `Teekengenootschap Debutade`aan het Breed te Hoorn. Naast dieren, kan ik ook mensportretten schilderen. Ik heb 4 en een half jaar `Portret en model`getekend en geschilderd bij Saskia Pijnenborg aan de Blauwe Schuit te Hoorn. Opdrachten van mens en dier voer ik uit aan de hand van aangeleverde foto`s. Als u `Photos` aanklikt ziet u een selectie uit mijn werken van dieren en vogels. Onder `Photos(2)` zijn een aantal mensportretten naar levend model te zien. Onder `Photogallery`zijn tenslotte nog wat landschapschilderijen te zien.

Een opdracht van een huisdier of dierbare naar een foto bedraagt €50,-. Voor een tweede huisdier of persoon op één werk komt er €25,- bij. Foto`s moeten goed belicht zijn en het portret moet beeldvullend zijn. Bij voorkeur meerdere foto`s toesturen. De materialen zijn aquarel, softpastelkrijt en acrylverf  uitgaande van een grootte van 30 x 40 cm. op schildersdoek of aquarel-/ pastelpapier.

Alles gaat in overleg en werk kan via de mail beoordeeld worden. Het werk is pas af als het door u goedgekeurd is. Foto`s kunnen gemaild worden naar: lejo.220@hetnet.nl

Op cursus bij Ruud Spil


Thuis werken aan een opdracht


Afbeeldingengalerij